DAP-Esquí i alpinisme a Eriste

DAP-Esquí de muntanya i Alpinisme a Eriste

 

Informació general

El cap de setmana del 21 i 22 de gener realitzarem la primera activitat del DAP a la Vall de Eriste, pels voltants del Refugi Ángel Orús, al Pirineu Aragonès.

Segons les condicions de neu i meteo es preveu realitzar descens per canals i una petita formació de seguretat DVA. La proposta és realitzar el cim de Pavots o Tucón Royo, la Tuca de Turets i la Forqueta Oriental. (Ampliarem la informació més endavant)

Farem nit de dissabte al refugi Ángel Orús, mitja pensió al refugi guardat.

Caldrà tenir nivell intermig d’esquí de muntanya.

 

 

Material

Equip complet d’esquí de muntanya: esquís, botes, pals, pells, ganivetes, casc, pala, arva (piles de recanvi), sonda

Material alpinisme: grampons, piolet, motxilla 30-45L

Personal: farmaciola (manta tèrmica), termo/cantimplora,  frontal, crema solar, ulleres de sol/ventisca, mapa, GPS

Roba: semarreta interior tèrmica, forro o primaloft, plumes o aqueta, paravents o gore, mitjes tèrmiques, pantaló gore, mitjons llargs i de recanvi, guants, buff

Pernocta: funda sac (opcional), 2 dinars i xeflis

 

 

Logística

Aquesta no és una sortida guiada, els/les participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions meteorològiques amb les que es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat. 

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars. Es crearà un grup de WhatsApp per tal d’organitzar les places en els diferents vehicles disponibles, posar en comú les necessitats, els itineraris de la sortida i resoldre les incidències que es presentin.

Es tracta d’una sortida  d’alpinisme i esquí de muntanya i cal estar en possessió de la llicència federativa, mínim modalitat D.  En cas de no tenir el carnet o la llicència anual, des del centre excurcionista es facilita la tramitació de la llicència per dies concrets. 

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altre de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antel·lació possible als/les participants de les possibles modificacions. 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.