EXCURSIONISME – Roc de la Lluna. Berguedà (1495m)

Sortida cancel·lada
Es cancel·la la sortida programada per aquest diumenge. El mal estat del recorregut previst degut a la meteorologia dels últims dies sumat al mal pronòstic del mateix dia de la sortida, han portat a aquesta decisió.

Magnífica travessa per la Serra de Catllaràs per bonics senders enmig d’una vegetació exuberant que ens ofereix extensos prats i atapeïts boscos de teixos, faigs, pi roig, rosa mosqueta i gran varietat de molses, líquens i BOLETS! Durant tota la ruta podrem apreciar, travessant entre boscos i prats, el contrast de colors que ens ofereix la tardor, a més anirem veient
formacions rocoses espectaculars i diverses boques de mines, pous i restes de construccions que ens recorden la intensa activitat minera de la zona en el seu dia. Avui en dia, la principal activitat és l’aprofitament dels extensos prats per a la ramaderia i la fusta dels boscos, com podrem comprovar sortejant tifes de vaca i a elles mateixes, així com la diferència entre zones a on han talat o no.

Caldrà demanar assegurança temporal per a totes aquelles persones que no disposin de l’assegurança anual de la FEEC. La mínima modalitat exigida per aquesta activitat és la “A”. Es podrà demanar l’assegurança temporal màxim fins el dia 19 d’octubre. El seu cost és de 4,50€ i es pot pagar per la plataforma online en el mateix moment de realitzar la inscripció, on si es fa dins el termini ja es considerarà sol·licitada.

Més informació i díptic.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.