II Caminada Popular en benefici de la Marató de TV3

Itinerari

Aquest és un recorregut per conèixer el municipi de Vilobí del Penedès, en el que es troba  l’Espai natural dels Pèlags. Els pèlags de Vilobí del Penedès –dits també els talls– van aparèixer a conseqüència de l’activitat extractiva de guix que es remunta a l’època romana i que ha estat pròpia de Vilobí fins fa pocs anys.  En l’itinerari es passarà pel nucli medieval de Grabuach, i el bonic bosc de les Graus, dins el municipi de Fontrubí.

Ens faran una breu xerrada la geòloga i membre de la secció de Natura de l’IEP, Anna Mascaró. Amb aquesta sortida s’acaben les XXV Jornades d’Estudis Penedesencs. Paisatge i natura al Penedès.

 

Informació

Dia: Diumenge 15 de novembre

Lloc: Vilobí del Penedès

Hora i lloc de trobada: Ens trobarem a partir de dos quarts de 9 del matí al pàrquing de terra, avda. Pelegrina, al costat de l’Hospital. Allà podreu fer els donatius i distribuir-nos en cotxes.

Cal portar: Esmorzar, beguda i calçat de muntanya i recomanem bastó. 

L’aportació a la Marató de TV3 és voluntària: Amb una aportació de 10 € hi haurà una samarreta de regal.

La Marató de TV3 2015 està dedicada a l’obesitat i la diabetis amb efectes per a adults i nens: Serà una ocasió per conscienciar-nos tots plegats per millorar els nostres hàbits alimentaris i fer més exercici.

Organitzen: Centre Excursionista del Penedès, Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix.  Amb la col·laboració de la Masia Vallformosa.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.