JOVES – Pedraforca

En aquesta sortida es farà una caminada circular on es pujarà al Pedraforca (2506,4 msnm, Berguedà), cim que es troba entre els termes municipals de Saldes i Gòsol. El cim del Pollegó Superior està inclòs a la llista dels 100 cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El massís de Pedraforca està declarat paratge natural d’interès nacional, i l’entorn forma part del Parc Natural del Cadí-Moixeró. La caminada constarà d’uns 9 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu sortint des del Mirador de Gresolet (recorregut més avall). Fins allí s’hi arribarà amb cotxes particulars.

 

HORARIS

 

7:30h – Sortida amb cotxes des del pàrquing de l’Espiga de Vilafranca del Penedès.

9.30h – Arribada al Mirador de Gresolet.

9.45h – Inici de l’activitat.

15.30h – Arribada al Mirador de Gresolet per dinar.

 

Recorregut: 

https://ca.wikiloc.com/rutes-alpinisme/pedraforca-mirador-gresolet-coll-del-verdet-pollego-superior-tartera-pedraforca-7572789 

 

MATERIAL

 

Cal portar:

– Muda de muntanya: pantaló curt i llarg, samarreta curta, segona capa (abric) i impermeable.

– Ulleres de sol.

– Sabates de muntanya.

– Manta tèrmica.

– Farmaciola.

– DNI i carnet de la FEEC.

– Aigua.

– Menjar per esmorzar, per l’activitat (fruita, fruits secs…) i dinar.

 

Entenem que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altra de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antel·lació possible als/les participants de les possibles modificacions.

 

Per qualsevol dubte contacta al correu electrònic escalada@cep.cat . Si vols formar part del grup de Whatsapp de la secció per estar al corrent de les activitats envia’ns el teu número de telèfon al mateix correu.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.