NO SOCI. Pedalada amb esmorzar popular per païr els turrons. Roc de Forrellac, 628m (Alt Penedès i Baix Llobregat)

SORTIDA BTT PER PAIR ELS TORRONS AL ROC FORELLAC. INSCRIPCIONS NO SOCI

Diumenge, dia 15 de gener, sortirem a les 7:30 de la plaça de les Arts (darrera del Ricard Fortuny) i en cotxes ens desplaçarem fins a l’Ordal.

L’esmorzar com cada any és gratuït pels socis del CEP, i pels no socis el preu és de 2 euros.

NOTA IMPORTANT: Cal inscripció prèvia per tal que no falti ni sobri esmorzar.

A les 8:15 començarem a pedalar des del pàrquing de Cal Pelegrí d’Ordal direcció a Can Ravella, on iniciarem la pujada a l’avenc d’Ordal on just finalitzada la pujada agafarem a la nostra dreta el camí del Montcau. I passant pel Maset, anirem planejant fins un encreuament de camins, just al començament de la pujada al Montcau, però nosaltres girarem a la dreta i per una pista en baixada farem cap al camí de Mas Granada i per uns fondos umbrils i en lleugera pujada arribarem al collet del Portell, sota el Roc Forellac, on esmorzarem conjuntament amb el grup de la caminada i els corredors.

Després d’esmorzar tornarem a pedalar per una pista en baixada, però plena de tobogans fins al Coll de la Creu d’Ordal, seguirem baixant fins creuar la carretera 340 per sota un pont, i per l’única dificultat tècnica de la sortida anirem fins al Coll del Bosc glaçat, per seguir pujant fins a les planes d’en Ravella, a partir d’aquí anirem pedalant per la carena i gaudirem d’unes fantàstiques vistes de tota la serra d’Ordal fins trobar el Turó de les mentides o cresta Box. A partir d’aquí, una llarguíssima baixada fins a la muntanya rodona i pel fondo dels vidriers farem cap de tornada a Can Ravella i l’Ordal, finalitzant el recorregut en 30 quilòmetres aproximadament.

Dificultat tècnica: Mitja

Dificultat física: Mitja – alta

Cal portar: casc, estris per averies, beguda i algo per picar (tot i que el Centre hi posa l’esmorzar).

Hora de sortida: 7:30 h. De la plaça de les Arts (en cotxe). 8:15 h des d’Ordal.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.