ORIENTACIÓ-Vespre d’Orientació a Sant Pere Molanta

Vespre d’Orientació a Sant Pere Molanta

Us presentem un entrenament d’orientació que realitzarem el dimecres 3 d’abril a Sant Pere Molanta. Es tracta d’una activitat pensada per a tots els públics, amb ganes de córrer o caminar, amb l’ajuda d’un mapa i per un entorn immillorable del Penedès, on els habituals de l’orientació també en gaudiran. Amb l’arribada de la primavera i del desitjat canvi d’hora, tindrem l’oportunitat de gaudir de molta estona de claror, amb un format semi-nocturn.

Pels que no heu participat mai en aquests entrenaments, el funcionament és molt senzill, veniu quan us vingui de gust, entre les 18:30 i les 20:00, us donarem un mapa i haureu d’anar a marcar les balises assenyalades al mapa. La durada aproximada de la cursa és de 1h30′. Podeu fer l’activitat de forma individual o en grup. I el més important, en arribar, gaudireu d’un petit avituallament.

Podreu triar entre dos circuits (curt i llarg). Aconsellem l’elecció del circuit curt pels novells o els que disposeu de poc temps. El circuit llarg serà més corredor, amb més desnivell i més tècnic. La zona és molt variada, amb zona de vinyes, zona boscosa, camins, corriols, fondalades i zona oberta amb desnivell.

La cursa està inclosa dins de la Lliga d’Orientació Nocturna 2023-24.

Informació pràctica

Data: dimecres 3 d’abril del 2024

Horari inici: des de 18:30 a 20:00

Horari arribada: límit 21:30

Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran únicament on-line, s’obriran el dia 11/03/2024 i s’hauran de realitzar com a molt tard el dilluns 1 d’abril (dia de la mona de Pasqua).

Preu

5 euros per participant.

Activitat gratuïta pels socis del Centre Excursionista del Penedès i membres del Club Atletisme Vilafranca.

Circuits

Circuit llarg: 8-10 km lineals. 15-17 controls.

Circuit curt: 4-6 km lineals. 8-10 controls.

Lloc de trobada

A l’Aula del Vi. A l’altra costat de la carretera on hi ha l’església de Sant Pere Molanta.

Aparcament

Aparcarem al Parking de la Rectoria, que hi ha entre l’església de Sant Pere Molanta i el camp de futbol, a 1 min de la sortida. Intentem compartir cotxes.

Assegurança

Aquesta cursa és un entrenament no oficial, i correu sota la vostra responsabilitat

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.