SECCIÓ JOVE – Eriste Nord (3.025m), Gran Eriste (3.053m) i Eriste Sud (3.045m)

Els tres Eristes estan ubicats a la zona occidental del Parc Natural Posets Maladeta, al sud del massís del Posets.

Dissabte:

Sortirem de l’estació de busos de Vilafranca a les 09:00 del matí. Tenim 3h40′ fins a la pista que dona accés a les Bordes i refugi de Viadós on començarem a caminar.

Més o menys, a l’altura de l’Ibon de Millars farem nit.

Diumenge:

Ascensió dels tres pics d’Eriste i tornada al cotxe

DIFICULTAT: L’ascensió no comporta cap dificultat tècnica més enllà de les pròpies que comporta l’alta muntanya els quilòmetres i desnivell.

MATERIAL:

Ulleres de sol, Samarreta tèrmica interior, Jaqueta de plomes o primaloft, Jaqueta GoreTex, Softshell, Malles interiors tèrmiques, Pantalons, 2 parells de mitjons sintètics, Guants fins interior i Guants GoreTex exterior, Gorro, Buff o similar, Motxilla, frontal amb piles de recanvi, Bidó/termo/camel-back. Crema solar.

Material acampada/vivac: tenda, sac de plomes, màrfega, fogonet, gas, termo… Opcional: càmera fotos, gopro, …

Recomanem anar el més alleugerits de pes a la motxilla possible i no portar coses innecessaries.

 

PREU:

L’activitat és gratuïta.

Costs del transport a dividir
Per a participar és necessari tenir una llicència federativa tipus C, o més.
En casde no tenir-la, cal contractar la llicència temporal de dos dies: 6€

 

Aquesta no és una sortida guiada, els/les participants han de conèixer d’avançada l’itinerari i les condicions meteorològiques amb les que es trobaran, han de col·laborar amb els seus coneixements i la seva experiència per al bon desenvolupament de l’activitat.

Entenem, per tant, que tothom qui s’apunta per dur a terme l’activitat coneix bé els riscos que aquesta comporta, té les condicions físiques i tècniques per dur-la a terme de manera autònoma i l’emprèn sota la seva única i pròpia responsabilitat.

 

Logística

La sortida es realitzarà en cotxes particulars.

Es tracta d’una sortida que convinarà escalada i excursionisme, pel que cal estar en possessió de la llicència federativa, mínim en modalitat C.

Aquesta sortida pot ser anul·lada, modificada o substituïda per una altre de diferent depenent de la meteorologia o del número de participants. S’informarà amb la màxima antelació possible als/les participants de les possibles modificacions.

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.