Sortida d’esquí de muntanya i raquetes de neu. Travessa Basiero-Amitges

En aquesta sortida ens desplaçarem fins la comarca del Pallars Sobirà per fer una sortida circular, una bona part dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Serà una travessa de dos dies fent nit a al refugi d’Amitges.

Dissabte 2 d’abril

Començarem de l’aparcament de la Peülla (1.918m) de l’estació d’esquí de Vaquèira Beret i ens dirigirem cap al sud per la vall de Gerber. Passarem pel costat de l’estany de Gerber, guanyant altura fins arribar al refugi lliure de “Mataró”. Allí girarem cap a l’oest fins arribar al còth der Lac Glaçat i si fa un bon dia pujarem al Pic d’Amitges de 2.851m. Aquí ja entrem al Parc Nacional. Després ja baixarem passant per les agulles imponents d’Amitges fins a l’estany de la Munyidera. Un cop aquí ja només caldrà arribar al refugi d’Amitges (2.378m).

Diumenge 3 d’abril

Sortirem baixant una mica fins a divisar l’estany de Ratera. Aquí ja remuntarem la coma de l’Abeller fins al coll homònim (2.751m). Llavors podem fer el Bassiero  (2.901m) o bé anar a buscar la collada del Bassiero per tornar a la vall de Gerber i desfer el camí d’anada fins a l’aparcament dels cotxes.

 

Allotjament, inscripcions i altre informació

L’allotjament serà a al refugi d’Amitges, en règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) cal portar, sac prim o llençol, el refugi disposa de mantes.

La sortida es realitzarà en cotxes particulars, cal passar el divendres abans pel local del CEP per tal d’optimitzar les places en els diferents vehicles disponibles.
El punt de trobada dissabte al matí serà a la benzinera Penedès. L’hora de trobada a les 06:00h

Cal portar-se l’esmorzar i el dinar de dissabte i també el dinar diumenge.

Per la seguretat de tots els participants, cal que tothom porti ARVA, pala i sonda, sense descuidar el material de seguretat personal com són els grampons i el piolet.
Cal obligatòriament, estar en possessió de la llicència federativa modalitat D pels esquiadors/es i de la modalitat C pels raqueters/es, de l’any en curs 2016.

 

Inscripcions i preus

Inscripcions socis/es del CEP des del 16 al 30 de març: 43 euros.

Inscripcions pels No socis/es del CEP del 21 al 30 de març: 48  euros

Inscripcions presencialment a la secretaria del CEP o de forma online. 

 

Informació

 Dia de la sortida: 02/04/2016

 Hora de la sortida: 6:00

 Aforament màxim de l’activitat: 15

 Preu de l’activitat per a socis/es del CEP: 43 €

 Preu de l’activitat per no socis/es del CEP: 48 €

Per més informació podeu contactar a l’adreça de correu: esquiraquetes@cep.cat

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.