Sortida en BTT segon diumenge de mes

Itinerari

El diumenge, 13 de desembre, el CEP farà la última sortida en BTT de l’any. Marxarem a les 8 del matí del pàrquing de Sant Julià, carregarem les BTT’s en cotxes i anirem fins a Torrelles de Foix.
Començarem a pedalar per una pista asfaltada fins a enllaçar al camí que passant el Foix ens portarà a la primera i potser, més forta, dificultat de la matinal, una llarga però ciclable pujada fins a sota mateix de l’ermita de Foix. Deixarem Foix a la nostra esquerra i anirem combinant asfalt i terra fins a la urbanització La Plana de les Torres (els més trialers poden passar per un corriol en pujada), passant per una de les zones de vinya més alta del Penedès, i d’aquí a la Creu de Soval i el Mas de Pontons on esmorzarem.
Amb les forces recuperades i per un camí majoritàriament en baixada, però amb alguns tobogans que t’agafen per sorpresa farem cap al bosc de ca l’Escofet i uns quilòmetres més endavant arribarem al nucli de les Llambardes. Des d’aquí, primer entre vinyes i després per bosc, pujarem fins al Coll de la Barraca, a partir d’ara tot baixada fins a la Creu de Font-rubí. Tornarem cap a Torrelles per un camí entre bosc no gaire freqüentat, però amb unes vistes precioses.
El recorregut té uns 35 quilòmetres, pot variar depenent d’alguns camins alternatius.
PD: Depenent del temps i de l’estat físic dels participants, hi ha la possibilitat d’allargar la sortida pujant a la carena de la Serra de Bolet fins al Coll de Mas Vellet (783 mt) i tornar per la casa nova del Bolet.

 

Informació

Dia: 13 de desembre de 2015.

Hora: 08:00 del matí.

Lloc: pàrquing de Sant Julià.

Desplaçament: cotxes particulars.

Dificultat tècnica: mitjana.

Dificultat física: mitja – alta.

Cal portar: casc, menjar, beguda i estris per averies.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.