XXIV CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2018 – “ESCALADA EN FAMILIA: PARE I FILL S’ENFILEN PER LES PARETS”

Sota el títol “Penedesencs al límit“ tindrem el plaer de presentar enguany quatre propostes ben diferents però protagonitzades totes per gent de la nostra comarca.
Volem iniciar el cicle homenatjant a un muntanyenc veterà, en Josep Milà i Atzet, per això hem escollit la projecció del documental sobre la seva vida com a acte de presentació. Els altres protagonistes d’enguany seran en Jan Casas i el seu fill Miquel Casas, que només amb 18 anys ja ha protagonitzat una escalada Big wall de 8 nits a El Capitán, en Lluís Ràfols i en Fèlix Díaz-Prieto, que només amb 19 anys ja ha realitzat l’ascensió a un 8.000, el Manaslu, i en Jordi Gallego que amb fatbike ha pedalat pel Cercle Polar Àrtic sense que la neu ni el fred en fossin un impediment.
També comptarem dins d’aquest cicle amb la projecció de dues pel·lícules premiades en l’edició de 2017 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

L’acte de presentació del cicle el dia 1 de juny amb la projecció del documental “Milà, resistència a la muntanya” i l’entrega de premis del concurs de fotografia de la Marxa de Resistència “7 cims” serà gratuït.

El preu de cadascuna de les altres sessions és de 2€ i amb l’entrada es podrà participar en el sorteig de material de muntanya que farem al finalitzar cada xerrada.

Dimarts 5 de juny a les 21.30h
“ESCALADA EN FAMILIA: PARE I FILL S’ENFILEN PER LES PARETS”

A càrrec de Jan Casas i Miquel CasasEn Jan Casas, nat a Vilafranca i guia titulat d’escalada, juntament amb el seu fill de 18 anys, Miquel Casas, ens mostraran una disciplina poc coneguda de la escalada: el Big Wall.Un apassionant recorregut que comença amb el descobriment d’aquesta modalitat per part del Miquel amb 16 anys fins la primera repetició nacional de pare i fill a Mescalito, El Capitán: 8 nits a l’essència del big wall americà.
CASAL. SALA ZAZIE

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.