XXVII CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2021-“COMPANYONIES SINGULARS”-Sessió 1

DONAT ELS PROBLEMES TÈCNICS DE LA SESSIÓ INICIAL, ES REPROGRAMA AL DIA 04/11/2021. Gràcies

Encarem aquest darrer trimestre del 2021 encara amb el repte que en mana la situació vinguda per la pandèmia de la COVID-19, que d’una manera o altra, ha alterat la nostra vida diària i també l’activitat de muntanya. El cicle de projeccions, s’ha mantingut com
la darrera edició al mes d’octubre amb tota la intenció de no renunciar a la màgia que ens proporcionen les seves propostes.

Arribem a la XXVII edició del CICLE DE PROJECCIONS DE MUNTANYA del CEP, amb una nova i fresca mirada a la muntanya, per tal de pal·liar i gaudir una vegada més dels recursos infinits que d’ella s’extreuen.

Aquesta edició, el cicle de projeccions, es veu immers dins del marc de les activitats culturals Pantalla Vinseum iniciativa del VINSEUM per dinamitzar l’activitat cultural.

Sota el títol “Companyonies singulars” tindrem el plaer de presentar tres propostes ben diferents però protagonitzades per persones amb vincles molt estrets que fa molts anys que practiquen esports de muntanya.

Volem iniciar el cicle amb la projecció d’una de les pel·lícules premiades a l’edició del 2020 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló

“THE WALL OF SHADOWS”
Eliza Kubarska. Polònia / Alemanya. 2020. 94’
Premi QUADPACK FOUNDATION millor film de Cultura de Muntanya
Premi FEEC a la millor fotografia
Els teus déus et perdonaran els pecats comesos per amor al teu fill? Una expedició al Kumbhakama esdevindrà el xoc de dues cultures, el món místic dels xerpes i la dels muntanyencs occidentals.

 

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.