XXVII CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2021-“COMPANYONIES SINGULARS”-Sessió 2

Encarem aquest darrer trimestre del 2021 encara amb el repte que en mana la situació vinguda per la pandèmia de la COVID-19, que d’una manera o altra, ha alterat la nostra vida diària i també l’activitat de muntanya. El cicle de projeccions, s’ha mantingut com
la darrera edició al mes d’octubre amb tota la intenció de no renunciar a la màgia que ens proporcionen les seves propostes.

Arribem a la XXVII edició del CICLE DE PROJECCIONS DE MUNTANYA del CEP, amb una nova i fresca mirada a la muntanya, per tal de pal·liar i gaudir una vegada més dels recursos infinits que d’ella s’extreuen.

Aquesta edició, el cicle de projeccions, es veu immers dins del marc de les activitats culturals Pantalla Vinseum iniciativa del VINSEUM per dinamitzar l’activitat cultural.

Sota el títol “Companyonies singulars” tindrem el plaer de presentar tres propostes ben diferents però protagonitzades per persones amb vincles molt estrets que fa molts anys que practiquen esports de muntanya.

En la segona sessió, veurem la història d’Enric Casellas i Jaume Balaguer.

“2 reines i 9 reis”
Enric Casellas i Jaume Balaguer
Una travessa inèdita enllaçant el tresmil principal de cada un dels onze massissos del Pirineu central. Una bogeria que va portar a dos avis a fer en 27 dies 420 km i 35.000m de desnivell”

 

Aquesta Projecció substitueix a la “Projecte Mujeres TRANGO”, que per problemes d’agenda no poden assistir.

“Projecte Mujeres TRANGO”
DENALI 2018: ASCENSIÓN A LA MONTAÑA BLANCA
A càrrec Rosa Real, Elena Real, Patricia Viscarret, i Esther Vives.
L’equip d’alpinisme “Mujeres Trangoworld”, està format per un grup de dones enamorades de l’alpinisme en totes les seves facetes. Després d’una primera experiència el 2006 per les muntanyes de l’Himàlaia Indi, al cap de dos anys es va proposar una ascensió diferent i es
van centrar en l’objectiu de fer el Denali, el gegant de Nord Amèrica.
Aquesta projecció ens introdueix en les vivències del grup, la seva formació, filosofia, experiència amb l’èxit i la seva actitud davant el fracàs. Elements claus en la pervivència de l’equip dotze anys després del seu inici, amb diferents circumstancies personals però
mantenint la motivació i la inquietud per recórrer noves muntanyes.

 

 

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.