XXVII CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2021-“COMPANYONIES SINGULARS”-Sessió 3

Encarem aquest darrer trimestre del 2021 encara amb el repte que en mana la situació vinguda per la pandèmia de la COVID-19, que d’una manera o altra, ha alterat la nostra vida diària i també l’activitat de muntanya. El cicle de projeccions, s’ha mantingut com
la darrera edició al mes d’octubre amb tota la intenció de no renunciar a la màgia que ens proporcionen les seves propostes.

Arribem a la XXVII edició del CICLE DE PROJECCIONS DE MUNTANYA del CEP, amb una nova i fresca mirada a la muntanya, per tal de pal·liar i gaudir una vegada més dels recursos infinits que d’ella s’extreuen.

Aquesta edició, el cicle de projeccions, es veu immers dins del marc de les activitats culturals Pantalla Vinseum iniciativa del VINSEUM per dinamitzar l’activitat cultural.

Sota el títol “Companyonies singulars” tindrem el plaer de presentar tres propostes ben diferents però protagonitzades per persones amb vincles molt estrets que fa molts anys que practiquen esports de muntanya.

Per acabar el cicle, visualitzarem el documental del reconegut escalador Edu Marin en un dels seus projectes més íntims i personals.

“Valhalla”
Getu. Provincia de Guizhou. Xina
A càrrec de Edu Marin
Un documental sobre la cerca de quelcom únic en un indret remot i salvatge. Edu Marin, juntament amb el seu pare Francisco “Novato” i el seu germà Àlex s’embarquen en una aventura incerta per tal de conquerir el gran arc de Getu, el sostre mes gran del món, una
gesta a l’abast de molt pocs.

 

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.