XXVIIIè CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2022-“La Muntanya, una manera d’entendre la vida” Sessió 1

“La Muntanya, una manera d’entendre la vida”

Sota el títol “La Muntanya, una manera d’entendre la vida” tindrem el plaer de presentar cinc propostes ben diferents però sempre vinculades amb la muntanya en totes les seves expressions.

L’escalada com a element d’autoconeixement, l’assoliment d’un cim per trencar i superar una malaltia, tres anys caminant i contactant amb altres cultures i un documental de temàtica rural que entra en contradicció amb els valors predominants de la nova cultura urbana.

Per acabar el cicle veurem dos documentals premiats a la última edició BBVA de CINEMA DE MUNTANYA FESTIVAL DE TORELLÓ 2021

Us hi esperem a tots!

Entrada gratuïta a totes les projeccions

Dimarts 31 de maig

Lloc: VINSEUM

Hora: 20:00h

Mariona Martí

“L’escalada, el meu element”

La Mariona Martí escala des de l’any 1992.

La primera via de vuitè grau que va encadenar va arribar l’any 1998, amb “Caña al mono”, a Los Cachorros de Granada. Des d’aleshores, ha sigut mare de dos fills, ha treballat de professora els darrers vint anys i, sense haver sigut mai professional de l’escalada, ha aconseguit encadenar gairebé 400 vies de vuitè grau, algunes d’elles a vista.

Probablement, l’escaladora catalana amb més vies d’aquest grau a la seva llibreta.

Ens explica més que el que ha fet ella esportivament com escaladora i el que l’escalada ha fet per ella, els valors, les oportunitats i aprenetatges que suposa trobar un element tan potent com l’escalada a nivell físic, mental i social.

Podeu compartir la programació:

Cartell

Díptic

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.