XXVIIIè CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2022-“La Muntanya, una manera d’entendre la vida” Sessió 4

“La Muntanya, una manera d’entendre la vida”

Sota el títol “La Muntanya, una manera d’entendre la vida” tindrem el plaer de presentar cinc propostes ben diferents però sempre vinculades amb la muntanya en totes les seves expressions.

L’escalada com a element d’autoconeixement, l’assoliment d’un cim per trencar i superar una malaltia, tres anys caminant i contactant amb altres cultures i un documental de temàtica rural que entra en contradicció amb els valors predominants de la nova cultura urbana.

Per acabar el cicle veurem dos documentals premiats a la última edició BBVA de CINEMA DE MUNTANYA FESTIVAL DE TORELLÓ 2021

Us hi esperem a tots!

Entrada gratuïta a totes les projeccions

Dimarts 14 de juny

Lloc: VINSEUM

Hora: 20:00h

Documental “ El No a l’Ós” productora Le Champs

Pepe Camps i Vanessa Freixa

 L’any 1996 el govern francès, conjuntament amb els governs de Catalunya, Aragó i Navarra decideixen, amb caràcter d’urgència, i per tant sense dur a terme cap procés de participació amb els habitants del Pirineu, reintroduir exemplars d’ós bru a causa de la seva imminent extinció en aquestes terres.

El documental “El No a l’Ós” sorgeix fruit de la necessitat personal d’entendre un conflicte territorial que afectava el nostre territori i alhora a les dos vessants del Pirineu.

 

Podeu compartir la programació:

Cartell

Díptic

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.