XXVIIIè CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA 2022-“La Muntanya, una manera d’entendre la vida” Sessió 5

“La Muntanya, una manera d’entendre la vida”

Sota el títol “La Muntanya, una manera d’entendre la vida” tindrem el plaer de presentar cinc propostes ben diferents però sempre vinculades amb la muntanya en totes les seves expressions.

L’escalada com a element d’autoconeixement, l’assoliment d’un cim per trencar i superar una malaltia, tres anys caminant i contactant amb altres cultures i un documental de temàtica rural que entra en contradicció amb els valors predominants de la nova cultura urbana.

Per acabar el cicle veurem dos documentals premiats a la última edició BBVA de CINEMA DE MUNTANYA FESTIVAL DE TORELLÓ 2021

Us hi esperem a tots!

Entrada gratuïta a totes les projeccions

Dimarts 21 de juny

Lloc: VINSEUM

  • Hora: 20:00h

 THE ICEFALL DOCTOR

Sean Burch EUA 2021 53′

Premi BBVA al millor film de Muntanya

El documental segueix Ang Nima i el seu equip de xerpes, exercint la professió més perillosa de la terra, estadísticament parlant: equipar amb cordes i escales la gelera del Khumbu, a l’Everest. L’objectiu és que els alpinistes occidentals tinguin les màximes facilitats per assolir el sostre del món. El llegendari Rob Hall el va batejar com a Icefall Doctor.

ANTARTICA, MON RÈVE DE L’EXTRÉME SUD

Pierre Petit, Yan Estienne i Laurent Cistac FRANÇA 2021 50′

Premi GRANDVALIRA al millor film d’Esports de  muntanya

 Yvan Estienne, nascut en una vall prop del massís alpí dels Ecrins, tenia com a destí ser un obrer en una vall alpina o bé pastor. La passió per la muntanya i el desitg de descoberta el fan fer somiar en un viatge a l’Antàrtida. Finalment va poder experimentar els llocs mítics recorreguts pels intrèpids aventurers de principis del segle XX.

Podeu compartir la programació:

Cartell

Díptic

 

 

 

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.