7 cims 2022 – Presentació

La marxa de resistència 7 Cims va ser creada per donar a conèixer els camins, els boscos i els racons del vessant penedesenc de la serralada Prelitoral, situat entremig de Barcelona i Tarragona, i alhora facilitar que en una sola jornada es puguin trepitjar set cims dels més destacats i alts del Penedès històric, algun dels quals voreja els 1.000 metres d’altitud.

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59,2 km i 4.824 m de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

Aquesta prova és puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència, inclosa en el calendari oficial de la FEEC.

El Centre Excursionista del Penedès

Marxa exigent però assequible, prova-ho.
El pròxim en acabar-la pots ser tu.
Si et va la Marxa, vine als 7 cims!!

… a punt!


Publicació

 


Vídeo promocional