CURSA DE MUNTANYA PAPIOL EXTREM

LA CURSA DEL CEP

FOTOS

Etiqueta i comparteix lliurement les fotos sense oblidar l'autoria i si t'agraden no t'oblidis de donar-li a "m'agrada" a l'àlbum – Copyright 2020

Publicada por Jordi Vinyals en Domingo, 9 de febrero de 2020

https://drive.google.com/drive/folders/1cgdKkNoP8WwHxm40zME5ZeRg6DTjcUIQ?fbclid=IwAR32sBQpjshaTrEDDRsGDseD56RQ6uq-CaaJP6IVXOmAVfCBDw4E7JiC5XU

 

https://photos.google.com/share/AF1QipPdjLyZfM6XSkN-IR-d1ONm1fMXxaqOlNmPGvNRUXNrO2WN0ywO1EuJ1kwzpACpJg?key=OXRKOVgzYkQ5MDZVMkg3NFl5QUc4Qm1rRjFRcWpn

 

https://drive.google.com/drive/folders/1eDEESphlpECf62f3zJU-5FfoiHYoyNBD?fbclid=IwAR3LA8JwBmzDK8OwubhjB79QP481PNiGRyoBTjhiPC5D2rqOTDwCedW66sU

 

CLASSIFICACIONS

https://www.xipwin.cat/wp-content/uploads/2020/02/Classificaci%C3%B3-General.pdf?fbclid=IwAR27SZDPQzj-diLStCLjxyC_5UeQuq-x7rM1RozsvL8dQDTl-dBruTnG3bs

 

La PAPIOL EXTREM neix com a hereva de la Vertical del Penedès, cursa que es va disputar fins el 2018 que pujava a la penya del Papiol d’Olèrdola en format cronoescalada. Aquest cim penedesenc és emblemàtic per la secció de curses de muntanya del CEP. Per això hem organitzat una cursa circular amb la sortida a la barriada de Can Torres i tindrà corriols, pistes, camins de vinyes, baixades, bosc … de tot. Pujant dues vegades al cim del Papiol per vessants diferents que permetrà gaudir d’unes fantàstiques vistes del Penedès i el Garraf.

Volem que sigui una festa de l’esport i la muntanya.

(aquesta informació ha estat editada, hi ha petits canvis respecte l’original, ja que l’organització d’una cursa és una cosa viva)

12 quilòmetres i més de 550 m d’ascens de pura adrenalina i gaudi!

La sortida de la cursa serà el dia 9 de febrer a les 10 del matí del carrer de Can Torres.

La sortida respectarà el recorregut de la vertical del Penedès, el primer i la primera de les participants que facin cim s’asseguraran un premi. Podem dir que és una meta volant!

El recorregut continua de baixada seguint el GR fins a empalmar amb el camí encimentat de Viladellops, el deixem per agafar un corriol de pujada. a partir d’aquí enllaça corriols, camins de vinya i pista que faran la delícia de qui hi participi. Passem per la plana de les Garrigues i les casetes del Rossell fins arribar al forn de calç del Papiol, des d’aquí enfila el que serà la segona pujada al cim del Papiol, per la pista. Des d’aquí comença la baixada vertiginosa pel corriol per on hem pujat de sortida fins el trencall que indica l’Arboçar. El deixa per fer un tomb i passar per la creu de Ferro de cal Jesús d’aquí agafa el camí del fondo de la Penya, per on es puja de sortida, fins a l’arribada a Can Torres.

Són poc més de 12 km de recorregut amb més de +550 m de desnivell, distrets i bonics de fer. Hi ha de tot: trams de pista, trams tècnics, corriols de pujada, de baixada, bosc, vinya, bones vistes del Penedès… en definitiva un recorregut 100% CEP, que esperem que faci les delícies de qui hi participi.

Enllaç del recorregut definitiu

Aquest recorregut ha estat el fruit del treball amb els agents rurals de l’Alt Penedès. Han fet falta tres recorreguts, reunions sobre el terreny per parir un recorregut respectuós amb el medi, els seus ecosistemes i la biodiversitat de la Penya del Papiol.  Preservant sobre tot les seves  tarteres mediterrànies.

El període d’inscripcions en línia s’obrirà l’1 de gener i es tancarà el diumenge 2 de febrer o bé quan s’arribi a les 150 inscripcions. També es faran inscripcions presencials fins mitja hora abans de l’inici de la prova amb un recàrrec de 2 €. A condició que quedin inscripcions lliures.

El Preu és 5 € pels socis del CEP i 8€ pels no Socis.
L’assegurança FEEC o FEDME és obligatòria, qui no la tingui la pot contractar per un dia al fer la inscripció amb un cost addicional de 5€.

La cursa estarà cronometrada per l’empresa XIP WIN

Hi haurà servei de guarda-roba.

Hi haurà dos avituallaments, un al cim i un altre a l’arribada amb pa amb botifarra per qui hagi participat. Si hi participen persones vegetaries, celíaques o amb alguna intolerància haurien de notificar-ho per correu a l’organització abans del 2 de febrer per poder gaudir d’un avituallament com cal.

El correu de contacte és curses@cep.cat

 

 

Reglament:

La PAPIOL EXTREM, és un esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista del Penedès que es celebrarà el diumenge 9 de febrer de 2020, a les 10:00h., al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola).

La PAPIOL EXTREM, és una cursa de muntanya circular d’12Qm. de recorregut, +550m de desnivell aprox.

El període d’inscripcions online s’obrirà l’1 de gener i es tancarà el diumenge 2 de febrer o bé quan s’arribi als 150 inscrits. També es faran inscripcions presencials fins mitja hora abans de l’inici de la prova amb un recàrrec de 2€. Sempre i quan quedin inscripcions lliures.

Les inscripcions es faran a www.cep.cat

Els preus d’inscripció online és de 5 euros pels socis del CEP i 8 euros pels no socis.

Per participar serà obligatori tenir en vigor alguna de les modalitats de les llicències de la FEEC o FEDME que cobreixi les curses de muntanya.  Qui no la tingui la podrà contractar en el moment de fer la inscripció a un preu de 5 euros.

Per participar s’haurà de ser major d’edat o tenir un mínim de 16 anys complerts portant omplerta l’autorització del tutor legal.

La persona que participa haurà de portar ple i signat el plec de descàrrega que facilitem al web.

Tothom que hi participi té l’obligació de tenir l’estat físic, mental i els coneixements necessaris per a la realització de la cursa.

Tothom que hi participi té la obligació de socórrer la persona que en cursa s’hagi accidentat i notificar-ho al següent punt de control, l’omissió d’auxili pot comportar la desqualificació.

Hi haurà una cursa infantil per l’entorn del Papiol. Aquesta cursa serà gratuïta.(cal autorització del tutor legal)

La sortida estarà situada al barri de Can Torres de Sant Pere Molanta (Olèrdola), l’arribada serà al mateix punt on s’ha fet la sortida. El circuit estarà senyalitzat amb cintes, guix al terra i controlat pel personal de l’organització de la cursa.

Hi haurà dos avituallaments, un al cim i un altre a l’arribada amb pa amb botifarra per qui hagi participat. Si hi ha persones  vegetaries, celíaques o amb alguna intolerància haurien de notificar-ho per correu a la organització abans del 2 de febrer.

La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa de 9:00 a 9:45h; La sortida serà a les 10h puntualment.

En el moment de la recollida del dorsal tothom que s’hagi inscrit com a federat ho haurà de demostrar a la taula ensenyant el carnet. De no tenir-lo NO es podrà participar. Però a la taula d’incidències es podrà contractar una llicència per un dia al preu de 5 euros.

A les 9:45 hi haurà el briefing de la cursa, l’assistència dels i les participants és obligatòria.

Tothom que hi participi haurà de portar el dorsal ben visible.

La prova serà cronometrada.

Hi haurà trofeus pels tres primers de la general i els tres primers classificats sèniors (sub 40) i veterans (a partir dels 40 acomplerts) en categoria masculina i femenina. També n’hi haurà pel participant més jove i el de més edat. No duplicarem premis.

Al finalitzar la prova, hi haurà entrega de premis, sorteig de material esportiu, i botifarrada popular.

Hi haurà servei de guarda-roba.

L’organització NO es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per evitar-los.

L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre la Papiol Extrem, davant d’una eventualitat o per causes de força major.

Tothom que hi participi té l’obligació de seguir les instruccions donades per l’organització.

Tothom que hi participi té l’obligació de cedir els seus drets d’imatge a l’organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la cursa.

Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l’organització pugui establir en el transcurs de la cursa, la falta de respecte cap a l’entorn o els companys, suposarà la desqualificació de qui estigui participant.

El sol fet d’inscriure’s i participar a la cursa, representa l’acceptació del present reglament, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Documentació:

AUTORITZACIÓ MENORS

Plec de descàrrega 1aPAPIOL EXTREM

REGLAMENT Papiol extrem 2020

Enllaç del recorregut definitiu

Equip organitzador de la Papiol Extrem.

Ubicació de l’activitat

Botigues amigues

Interessants descomptes per als nostres Socis/es.

Popup Plugin