Presentació

La secció de bicicleta del CEP, és l’encarregada d’organitzar les activitats poder gaudir de la muntanya i la natura a sobre de les nostres màquines. A part de les sortides mensuals, tant d’un matí com de tot el dia, cal destacar les dues travesses cicloturistes que es realitzen als ponts de Sant Joan i del Pilar, tot aprofitant algun dia extra de festa. També anualment es realitza un curs de mecànica i manteniment de la bicicleta, així com una sortida als cellers de la zona del Penedès.

L’objectiu d’aquesta secció és la de realitzar sortides per gaudir dels nostres entorns damunt de la bicicleta i en cap cap es tracten de sortides competitives. Durant les sortides es vetlla per mantenir cohesionat el grup i reagrupar-lo sempre que sigui necessari.

Què hi trobaràs

  • La possibilitat de formar part d’un Centre Excursionista i poder tramitar la llicència federativa, en aquest cas mínim la C.
  • Ciclistes de tots els nivells amb els que poder quedar per entrenar o anar a alguna cursa o simplement sortir plegats.
  • Descomptes en Xerrades, Cursos formatius i test de materials organitzats pel CEP.