Presentació

Des de la secció d’escalada del CEP volem seguir potenciant aquesta disciplina al CEP i al Penedès. Aquesta activitat ha anat evolucionant al llarg dels anys arreu del món i, també, al Penedès. Gràcies a diferents socis i sòcies del CEP als anys 90 es van desenvolupar diferents sectors arreu de la comarca, destacant el Coll de la Barraca (Font-rubí), equipat pràcticament en la seva totalitat per membres del CEP, que es feien anomenar PAV (Penya Autèntica Vilafranquina).

A poc a poc, i a mesura que l’escalada ha anat evolucionant, des del CEP sempre s’ha intentat mantenir una correlació amb l’escalada, oferint opcions i activitats  adequades al moment als socis i sòcies.

La culminació d’aquesta progressió ha estat la creació de la nova Seu Social del CEP, que compta amb un magnífic espai esportiu; rocòdrom i gimnàs pels socis i sòcies de l’entitat.

Objectius

  • Formació per infants i adults/es del CEP, tant en la iniciació a l’escalda, com amb la tecnificació avançada.
  • Organització d’activitats al boulder i a roca.
  • Gestió del boulder del CEP, equipant nous blocs, mantenint les bones condicions de les preses i l’espai i treballant per millorar dia a dia.
  • Fomentar un clima de companyerisme entre escaladors/es i els valors del CEP i el respecte per la muntanya i la naturalesa.
  • Re-equipació de les vies que hi ha a la comarca per poder gaudir dels magnífics espais que tenim.
  • Obertura de noves vies d’escalada.

 

Hem creat un blog perquè tots els socis i sòcies del CEP puguem recomanar vies d’escalada que haguem fet a la resta. Per participar-hi entreu a l’enllaç següent:

https://seccioescaladacep.blogspot.com/

 

Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb escalada@cep.cat