Objectius

Aquest és un grup obert que té com objectiu gaudir de la natura més pròxima, i de l’esport en companyia d’aquelles persones que vulguin posar-se en forma amb continuïtat i intensitat, amb la finalitat que el cos adquireixi fons i resistència.

Que fem

No són passejades, però tampoc són trencacames. Són sessions d’entrenament amb marxa nòrdica amb una intensitat elevada per guanyar condició física. Es fan recorreguts llargs d’entre 8 a 12 kilòmetres per sessió, i amb un desnivell aprox. de 300 metres.

Els entrenaments

Es fan dues sortides regulars cada setmana, els dimarts i els dijous. Les caminades tenen una durada d’entre hora i mitjà i dues hores i sempre sortim a les 19.00 hores.

Qui hi pot participar

Està obert a tothom. No hi ha limitació d’edat ni de sexe. Tant sols s’han de tenir ganes de caminar i de posar-se en forma.

Caminar amb pals

És opcional portar pals, però aconsellem la marxa nòrdica perquè és un exercici físic molt bo que tonifica i enforteix el tronc superior i inferior al mateix temps. Els bastons ens impulsant i ens permeten caminar a major velocitat amb menys esforç.

A diferència del córrer, redueix la tensió en articulacions, lligaments i genolls.

Les rutes

Els circuits establerts són diferents cada dia, són rutes circulars i combinen camins forestals amb corriols, i es fan al voltant de Vilafranca: La Muntanyeta, Olèrdola, Cantallops, el Papiol, Sant Martí Sarroca, Sant Pau, Les Gunyoles, La Ràpita, Torrelles de Foix…

L’organització

Informem de cada sortida per un grup de whatsapp. La persona responsable és Núria Repiso, però els participants que vulguin podran aportar altres recorreguts per ampliar les rutes.

El preu

Aquest és un grup d’autogestió sense entrenador/a, per tant el cost és de 0€