Objectius

Aquest és un grup obert que té com objectiu gaudir de la natura més pròxima, i de l’esport en companyia d’aquelles persones que vulguin posar-se en forma amb continuïtat i intensitat, amb la finalitat que el cos adquireixi fons i resistència.

Que fem

No són passejades, però tampoc són trencacames. Són sessions d’entrenament amb una intensitat elevada per guanyar condició física. Es fan recorreguts llargs d’entre 8 a 10 quilòmetres per sessió, i amb un desnivell aprox. de 300 metres.

Els entrenaments

Es fan dues sortides regulars cada setmana, els dimarts i els dijous. Les caminades tenen una durada d’entre hora i mitja i dues hores i sempre sortim a les 19.00 hores. L’hora de sortida és molt puntual i l’hora d’acabar aproximada.

Els dimarts també tenim un grup que fa les mateixes rutas i que surt a les 17.00 i acaba a les 19.00.

Qui hi pot participar

Està obert a tothom. No hi ha limitació d’edat ni de sexe pero cal ser Soci/sòcia del centre per poder practicar-la i totes les persones han d’estar federades. L’alta de soci i la llicència federativa la pots gestionar directament al centre o a través de la pàgina web.

Caminar amb pals

És opcional portar pals, però els aconsellem ja que els bastons ens impulsen i ens permeten caminar a major velocitat amb menys esforç.

Les rutes

Els circuits establerts són diferents cada dia, són rutes circulars i combinen camins forestals amb corriols, i es fan al voltant de Vilafranca: La Muntanyeta, Olèrdola, Cantallops, el Papiol, Sant Martí Sarroca, Sant Pau, Les Gunyoles, La Ràpita, Torrelles de Foix… per tant cal desplaçament amb cotxe. El mateix dia es passa ubicació del punt de trobada.

L’organització

Informem de cada sortida per un grup de whatsapp i la persona responsable és Núria Repiso.

El preu

Aquest és un grup d’autogestió per tant el cost és de 0€