Presentació

La secció d'esquí de muntanya, des de la seva vessant mes amplia dona cabuda a les activitats relacionades amb la muntanya hivernal. Fem especialment èmfasis en ascensions amb esquis de muntanya fent sortides als cims mes emblemàtics del Pirineu o simplement la realització d'un itinerari o travessa per gaudir de la muntanya amb neu.

Es objectiu d'aquesta secció realitzar sortides de caire social i de divulgació a l'entorn de la muntanya hivernal. La realització de cursos i tallers de formació especifica per a l'activitat complementen perfectament les sortides que es realitzen durant la temporada.

El marc de les sortides socials solen ser amb un desnivell positiu aproximat d'uns 900-1000 metres i una durada entre 3 i 5 hores aproximadament. Durant les sortides es vetlla per mantenir cohesionat el grup i re agrupar-lo sempre que sigui necessari. Durant la temporada d'hivern es programen unes 5 o 6 sortides socials, a raó d'una cada mes.

Què hi trobaràs.

Tot i que les sortides tenen un caire social, no cal perdre de vista que es requereix un nivell físic adequat a l'activitat que es vol realitzar i també uns coneixements mínims del material que s'ha d'utilitzar per realitzar les sortides amb les suficients garanties de seguretat. També es de vital importància per a la realització de totes les activitats de la secció, la possessió de la llicència federativa de l'any en curs i adequada a l'activitat.

Altrament la realització de sortides per la practica de l'esquí de fons dona la notorietat mes familiar i social a la secció, podent aglutinar diferents nivells i franges d'edat per la practica d'aquest disciplina.

És necessari

  • Tramitar la llicència federativa, en aquest cas mínim la D.